img

Бюджетен таблет: FreeLander 7 или Superpad?

/
/
/
616 Views

Търсите икономичен и същевременно качествен таблет? Гледане на филми, играене на игри, слушане на музика – какво повече да му искаш. На пазара има много предложения, но днес ще разгледаме два от най-актуалните и търсени модела таблети – freelander 7 и Superpad.

Freelander 7 таблет

Несъмнено FreeLander  7 inch 800*480 Screen Android 4.0 е едно от най-добрите предложения за таблет, което ще откриете в интернет за този ценови пояс. Едно от основните преимущества на този модел е изключителната му лекота, която обаче по никакъв начин не оказва влияе върху неговите технически възможности.

Напротив. Най-новият модел FreeLander  7 inch 800*480 Screen Android 4.0 е едно от най-мощните устройства, което бихте могли да си закупите на тази цена. Едва ли ще намерите друг чисто нов таблет за 189 лева, който разполага с двуядрен процесор, 512 MB RAM, 4GB собствена памет и две камери!

Благодарение на отличните си технически параметри, няма да срещнете абсолютно никакви затруднения с подкарването на всяко едно приложение, което си свалите от Android маркета. Често се наблюдава при някои от останалите модели таблети с по-слаби технически характеристики да се затрудняват с възпроизвеждането на някои приложения и програми. Докато при този модел Ви гарантираме, че няма да срещнете подобни проблеми и ще може да се възползвате от пълните възможности за забавление и работа, които Ви предлага таблета.

FreeLander  7 inch 800*480 Screen Android 4.0 разполага с вградена и напълно безплатна GPS навигация, с помощта, на която ще успеете да стигнете до абсолютно всяка една точка на света. Освен това, таблета разполага с всички останали приложения за Android, от които ще имате нужда – Google +, Google Play, Shazaam, Dropbox и т.н. Това обаче, не пречи да свалите всички други приложения, от които имате нужда. За целта разполагате с цели 4 GB свободна памет, които са Ви предостатъчни, за да си свалите N на брой приложения, програми и игри от Android маркета. Ако не са Ви достатъчни, то може да си поставите карта с памет до 32 GB.

Ако обичате да гледате филми докато пътувате, то таблетът FreeLander  7 inch 800*480 Screen Android 4.0 е много подходящ за целта. Със своят седем капацитивен инчов дисплей и резолюцията от 800х480 ще може да се насладите на филми с HD качество и перфектен звук. За по-добро качество препоръчваме да инсталирате специален плеър за гледане на филми, който може да изтеглите от интернет – BSplayer, VLC media player или друг подобен.

Бъдете много внимателни обаче, докато гледате филм или слушате музика, защото дисплея на таблета е изключително чувствителен и реагира дори на най-лекото докосване, което може да прекъсне дейността Ви.

Superpad

Коледните и новогодишните празници наближават. Така, че ако се чудите с какво да изненадате някой от близките си, таблетът Superpad 9 е изключително добър вариант за целта. Дори човек, който не в час с най-новите технологии, ще оцени по достойнство качествата на този таблет.

Най-новият модел Superpad 9 разполага с всичко необходимо, за да може собственика му да го използва както прецени. А за какво друго може да бъде използван един таблет, освен за забавление. С този модел Superpad ще може да изпитате пълно удовлетворение от всичко, което правите. Той работи с най-новата система на Android. Работата с него е изключително лесно и за отрицателно време ще се научите да боравите с таблета си.

Ако търсите таблет, който да използвате предимно за забавление, то това е Вашия модел. Както споменахме вече, Superpad 9 използва най-новата операционна система на Android, с помощта, на която ще може да подкарате абсолютно всяко едно приложение, което ще откриете в Android маркета. Без никакви проблеми ще може да използвате Facebook, Twitter, Viber, Google +, Pinterest и всички останали социални мрежи, в които имате регистрация. Навсякъде и по всяко време ще имате връзка със своите приятели.

В случаи, че обичате да си играете игрички в свободното време, то на Ваше разположение са стотици хиляди напълно безплатни игри, които може да свалите от Android маркета. Благодарение на 10 инчовия екран, изключително „чувствителния“ тъч скрйин и отличните характеристиките на мобилното устройство, ще може да подкарате абсолютно всяка една игра и да изпитате пълното удоволствие от нея.

Като споменахме техническите характеристики, то няма как да не обърнем необходимото внимание и на тях. Таблетът Superpad 9 разполага с много добри параметри за ценовия клас, в който се намира – 1 GB RAM, двуядрен процесор, 8 GB вградена памет, WI-FI и 3G приемници и две камери.

Общо взето това е най-добрата конфигурация, която може да получите за тези пари и честно казано дори някой от най-скъпите модели, които се предлагат в момента на пазара разполагат със сходни характеристики или съвсем малко по-добри, но за сметка на това струват двойно или тройно повече.

Така, че ако не робувате на марки и за Вас не е важно на всяка цена на капака на устройство да пише Galaxy или Iphone – това е Вашия таблет, който напълно ще оправдае очакванията Ви.

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *