img

Възмутени майки от квартала скочиха на Андрей Арнаудов: “Заплаха е за децата ни!” (Снимки):

/
/
/
7767 Views

Андрей Арнаудов е един от най-видните обитатели на столичния Драгалевци. Но ето че майки от квартала скочиха възмутени срещу него заради необмислените му действия.

Съседки на “Опосума” алармират в един от най-известните интернет форуми, че той редовно шофирал като бесен и по този начин се превръщал в заплаха за децата им.

„Кара джипа си с огромна скорост. Ще стане някоя беля. Ще удари човек. Като не го виждам, ми е добре“, пише комшийка на Арнаудов, обитаваща съседна до неговата къща.Андрей Арнаудов джип

Екранният партньор на Иван често може да бъде забелязан зад волана на ултра скъп джип BMW, който амтомобилни експерти смятат, че струва повече от 100 хиляди лева. Дори когато се прибира в имението си, Андрей не слиза от колата, а отваря портите на палата си с дистанционно, а после влиза директно зад 3-метровата ограда.

От известно време насам тв водещият е развил параноя за сигурността си и е предприел крути мерки по въпроса. Той не само е поставил камери на дома си, но и жива охрана, която да се грижи за неговата безопасност, тази на жена му и детето му.

Андрей и Емануела

Съседите обаче не можели да повярват, че макар да е вече родител, продължавал да бъде безотговорен и опасен шофьор. Иначе забелязали коренна промяна в начина му на живот и в навиците му. Веднага след работа Андрей бързал да се прибере у дома при 1-годишния си син Васил и жена си Емануела. Арнаудов прекратил бурния нощен живот и вече не бил домакин на епичните бохемски гуляи, с които бе прочут в светските среди.

ИЗточник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *