img

Запознайте се с истинската Рапунцел! Тя не е подстригвала косата си от 30 години – ето как изглежда днес (Снимки):

/
/
/
317 Views

Милиони момиченца и млади жени по света завиждат благородно на Рапунцел от приказката за дългата ѝ руса коса. Но едва ли подозирате, че приказната героиня си има своя двойничка, при това съвсем истинска!

Запознайте се със съвременната Рапунцел , която не е рязла косата си от цели 30 години .

Всъщност подстригването вероятно е най-големият кошмар за украинката Альона Кравченко, която „отглежда” косата си от 5-годишна възраст.Альона Кравченко
35-годишната жена не е подстригала косата си вече почти тридесет години, което бързо й спечели прякора „съвременната Рапунцел”.

съвременна Рапунцел

В скорошно интервю блондинката сподели, че майка й е запалила любовта към дългата коса, а към днешна дата гривата на Альона всъщност надвишава собствената й височина, но това съвсем не означава, че ще бъде отрязана дори и с 1 сантиметър.

жена с дълга коса

„Любовта ми към косата е толкова силна, че нито за секунда през целия си живот не съм и помисляла да си направя някаква прическа. Не виждам и не мога да си се представя с къса или боядисана коса! Не ми е трудно да водя нормален живот с косата, нито пък ми тежи постоянната грижа. Напротив, всичко е радост, защото това е част от мен – моята красота и богатство. Разбира се, имам някои стриктни правила – никога не използвам сешоар, преса или маша, не реша, когато е мокра и винаги използвам хидратиращи продукти.”

коса до петите

прическа дълга коса
Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *