img

Заслужава ли си реплика на Айфон? Ето какво представлява това чудо

/
/
/
966 Views

Представяме Ви Phone 4 – най-евтината реплика на смартфона на Apple, която ще откриете в интернет. Дори големите телекомуникационни компании не могат да Ви предложат какъвто и да било смартфон на толкова ниска цена от 59 лева.

Бюджетен таблет – Superpad или Freelander

На външен вид телефонът не се различава по нищо от оригинала и едва ли някой би предположил, че мобилното устройство, което използвате е реплика. Разбира се, като технически характеристики Phone 4 значително отстъпва на истинския, но това не означава, че не може да правите това, което бихте искали, ако притежавахте оригинала. С Phone 4 може безпроблемно да сърфирате в мрежата; да комуникирате с „фейсбук приятелите си“; да говорите безплатно по Skype или Viber; да правите забележителни снимки и да ги качвате в Инстаграм, и всичко останали функции, които може да изпълнява един средностатистически смартфон. Освен това може да използвате 2 сим карти едновременно!

Техническите характеристики на телефона не са много високи, но срещу тази цена едва ли може да се иска повече. Все пак основната задача на репликата, е да се доближава максимално близо до оригинала на външен вид – нещо, което със сигурност е постигнато, както сами може да забележите от снимките, които сме направили. Ето ги и по-важните технически параметри на тази изключително евтина реплика Phone 4:

Топ таблет за подарък до 100 лева

  • 3,5 инчов TFT тъч скрийн дисплей поддържащ 26 милиона цвят.
  • Супер чувствителен 3D сензор, който реагира дори на най-лекото досковане.
  • Две камери – една отпред и една отзад. Правят снимки в резолюция 640х480 и заснемат видео в резолюция от 320х480.
  • Изключително силна флаш лампа(фенерче).
  • Мощен WiFi модем
  • Поддържа карти с памет до 32

В интерес на истината по-добро съотношение между качество и цена няма да намерите. Чисто нов смартфон(макар и реплика) на цена от 59 лева е изключителна оферта, която не е за пропускане.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *