img

ИМА ЛИ МЪЖЕ? Асдис Ран е на Свети Влас на лов за любовник

/
/
/
459 Views

Култовата футболна съпруга Асдис Ран се завърна в България на лов за мъжка плът. Русата секс бомба нашумя у нас преди десетина години като жена на нападателя на ЦСКА Гардар Гунглаугсон. В публичното пространство отдавна обикалят слухове, че Ледената кралица обича родината ни толкова много, защото тук заработва като високоплатена компаньонка. Дали това е истина, или не, остава под въпрос, но е факт, че всяко лято Асдис цъфва на родното Черноморие.

Асдис се отбеляза от “Св. Влас” с чаша вино в ръка. “Ледената кралица на плаж. Къде е кралят?”, пита Асдис под снимката, с което недвусмислено намеква, че си търси гадже, след като се раздели с последния си любовник Йохан Томасон. Исландската манекенка сподели провокативни кадри по еротично бельо и бански в социалните мрежи и зарадва хилядите си почитатели. Красавицата, която закръгли 40 преди седмица, видимо е качила доста килограми, но така северняшките й форми са станали още по-апетитни.

Свети Влас е предпочитана дестинация за горещата изкусителка, тъй като преди 2 лета тя отново бе в курортния град. Асдис, която е родила 3 деца преди да навърши 30, е у нас сама.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *