img

Как да сбъднете желанията си през 2020 според зодията

/
/
/
381 Views

2020 г. започна своя поход на планетата, като уверено брои часове и дни.

Много хора отправяха пожелания в новогодишната нощ и сега с нетърпение очакват деня и часа на тяхното изпълнение. Но за да се приближите към този път, не можете да седите и бездействате. Трябва да предприемете действия – както казват астролозите: Какво и как трябва да прави всеки един  от зодиакалните знаци, за да реализира мечтите си? 

Овен (21 март – 19 април)

Разтворете черупката си и започнете открито да изразявате емоциите си, излизайки от изолация към свободата. Оставете сърцето ви да говори – то ще ви каже какво да правите във вашата ситуация.

Телец (20 април – 20 май)

Приемете с чест провалите си, не съжалявайте за тях. Те ще донесат безценен опит в преодоляването на препятствия и повярвайте ми – всичко ще се сбъдне противно на обстоятелствата.

 

Близнаци (22 май – 21 юни)

Вие сте уникален, но неумело използвате своя дар. Не се адаптирайте към общественото мнение, отговаряйте на вашите собствени стандарти и ценете истинската автентичност в себе си.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

Представителите на този зодиакален знак се съветват от звездите да се откажат от навика да гледат напред към своето бъдеще – това е безполезно. Раците се препоръчват да вървят с течението. Възможно е те да намерят пристан до надежден бряг.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Истинската стойност на хората, родени под знака на Лъв, е тяхната естествена красота. Затова оставете настрана опитите да се промените и се научете да приемате себе си такива, каквито сте в реално време, без да гледате към бъдещето.

 

Дева (23 август – 22 септември)

Девата е работохолик. Потънала с главата си в работата, тя не забелязва как животът с всичките й радости минава. Концентрирайте вниманието си върху положителните емоции, но понякога се откъсвайте от работата, за да се насладите на релакс и комуникация със семейството и приятелите си.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Не знаете как да изразите своя характер и не давате на „детето“ вътре в себе си да се забавлява и да се наслаждава на живота от сърце. Научете урока за себе си, който ще ви помогне да получите тласък на жизненост и положителни емоции, за да може периодично да се освобождавате от стреса.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Смятате ли произхода си за срам от близките си? Не смейте да правите това! Те ви възпитаха като достоен член на обществото, защото именно благодарение на тях станахте истински човек. Бъдете горди с хората, които са ви издигнали до върха на славата и са близо до вас.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Вие сте специални и по някои признаци се откроявате от общата маса хора, да речем, с огненочервен цвят на косата. Не се комплексирайте, харесвайте тялото си и неговите характеристики. Обичайте себе си по начина, по който майката природа ви е създала. Ако направите това, ще можете да се отпуснете и да се забавлявате.

 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Всеки човек има своите недостатъци и това трябва да се съгласува. Приемете себе си така, както природата ви е създала: с всички предимства и недостатъци. И просто се научете да живеете с тези недостатъци, като ги коригирате по време на живота.

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Не чакайте подходящия момент, за да сбъднете мечтите си.

Вървете към мечтата си систематично, без да бързате. Спомнете си народната мъдрост, че бързането е необходимо при улов на бълхи. Вселената ще види вашите усилия и ще ви помогне във всичко.

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Не се изненадвайте от промените, които се случват, и ги приемете такива, каквито са днес и сега. Само не повтаряйте минали грешки и не стъпвайте на една и съща рейка. Следете разгръщащите се събития и в подходящия момент вземете правилното решение.

Астролозите съветват да живеете по-позитивно и да изтриете всичко лошо от живота, надявайки се само, че утре ще бъде по-добре от вчера.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *