img

Кралицата публично унижи Меган – ето как я изолира от кралското семейство (Снимки)

/
/
/
1352 Views

Напоследък вървят какви ли не спекулации в публичното пространство, че Меган Маркъл е изпаднала в немилост пред кралицата. Сякаш като потвърждение на тези натрапчиви слухове, в Деня на възпоменанието в неделя, когато се почита паметта на жертвите на Първата световна война, Елизабет Втора реши публично да унижи снаха си , като я изолира от останалата част от фамилията.

По време на тържествената церемония кралица Елизабет II, Кейт Мидълтън и Камила стояха заедно на един балкон, докато Меган бе разположена на друг.

Кейт и Меган балкон

Херцогинята на Съсекс стоеше отделно от някои членове на кралското семейство в Деня на възпоменанието в неделя.

Тя бе заедно със снахата на кралицата – Софи, както и сър Тимъти Лорънс – съпруг на принцеса Ан.Меган Маркъл в черно

Кейт, Камила  и кралицата

Причината Меган да не се присъедини към знатните си роднини по сватство е, че балконите са твърде малки и на тях не могат да застанат повече от трима души.

По време на събитието Меган носеше черно палто, прибрано в талията с колан и шапка с широка периферия, докато Кейт носеше елегантно черно палто, наподобяващо военна униформа и шапка с воалетка.

Кейт и Меган в черно

Всички дами носега на реверите си червени макове – символ на почитта към жертвите и ветераните от Първата световна война.

Междувременно принц Уилям и принц Хари се присъединиха към принц Андрю в полагането на венци и макове.

Предишния ден кралските двойки присъстваха заедно на събитие в Royal Albert Hall, като това бе първата съвместна публична проява на кралските двойки, откакто бяха на мач по поло през юли.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *