img

Майка отмени сватба, след като разбра какви ги е вършил синът й в навечерието

/
/
/
328 Views

Майка на младоженец отмени сватбата, след като разбра какво е правил синът й последната седмица преди тържеството. Любопитната история се разпространява като вирус в социалната мрежа. 

Булката била много щастлива и се подготвяла трескаво за големия ден, бъдещият й съпруг нямал нищо против да се ожени, но майка му решила да се намеси и в последния момент успяла да го убеди да не го прави.

След като завършил висшето си образование, главният герой на тази история Джон се върнал в родния си град. Младият мъж решил да не бърза с търсенето на работа, а да си почине през лятото и да се позабавлява в компанията на старите си приятели.

Един ден случайно срещнал Анна. Двамата били съученици и той много я харесвал още от училище.

Топлите нощи, купоните на лунна светлина, романтиката и красотата на момичето накарали Джон да се влюби в нея. Няколко дни по-късно той вече бил при родителите на Анна, за да поиска ръката й.

Джон бил уверен в избора си и искал да се ожени възможно най-бързо. Нещата обаче не можело да се случат толкова бързо и се наложило да изчака няколко месеца.

Анна изобщо не се притеснявала, че сватбата ще се забави. Така щяла да има време да се подготви за най-важния ден в живота си. Тя започнала да търси рокля, да прави списък с гостите, а Джон, като истински мъж, заминал да си търси работа.

Младият мъж имал късмет и почти веднага го наели. Дори успял да спести и малко пари.

До сватбата оставала една седмица и Джон вече се готвел да се прибере в родния си град. Една вечер, на път към квартирата си, той влязъл в близкия ресторант, за да вечеря. Взел менюто и започнал да чака сервитьорката.

Изведнъж усетил, че някой се приближава до него. Когато вдигнал очи, сякаш ток преминал през цялото му тяло. Пред него стояло мило момиче, в чиито очи видял сродната си душа. Това било любов от пръв поглед и Джон разбрал, че тя ще е за цял живот.

Сара (така се казвала сервитьорката) също на мига разбрала, че младият мъж не й е безразличен.

Няколко дни двамата били неразделни. Разхождали се, говорели си и се смеели. Джон се страхувал да не изгуби Сара – с нея му било толкова хубаво и спокойно, и не събрал смелост да й каже, че след няколко дни ще се жени.

Когато се прибрал отново у дома, годеницата му го чакала на автогарата. Виждайки го да слиза от автобуса, тя се хвърлила в обятията му. А Джон нямал сили да я погледне в очите. Чак тогава той осъзнал, че това не е любов, а само детско увлечение, привързаност, но не и истински чувства.

Младият мъж нямал сили да признае на Анна какво изпитва. Затова решил да разкаже всичко на майка си.

Той споделил как преди дни е срещнал друго момиче и се е влюбил в него, колко добре са си прекарали двамата и как не може да разбие сърцето на Анна. И очевидно ще трябва да се ожени, а кой знае – после може и да се влюби в нея.

Майка му го изслушала, без да каже и дума. След това отишла в стаята си, а когато отново се върнала при него, държала в ръката сака му. Единственото, което му казала, е да се върне при Сара, при истинската си любов, а нещата тук да остави на нея.

Джон си взел билет за първия автобус и заминал при новата си любима. Днес той има щастливо семейство, любяща съпруга и две прекрасни деца.

Анна също не тъгувала дълго и намерила своя любим, с когото, между другото, също се познавали от училище.

А как би ли се развила тази история, ако Джон не беше разкрил пред майка си какво е правил седмица преди сватбата? /jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *