img

Мариана Векилска заряза Брюксел заради най-важния мъж в живота си (Снимки):

/
/
/
6703 Views

След като преди време напусна БиТиВи, за да търси ново начало в Брюксел, Мариана Векилска отново изненада с внезапна промяна на решението си. Припомняме ви, че в белгийската столица Векилска започна престижна работа, която обаче я задържаше за дълго извън родината.

Сега бившата ТВ-водеща е решила отново да се завърне за постоянно в България, а причината се оказа най-важният мъж в живота ѝ – нейния син. Мариана повече няма да работи в чужбина, защото не може да седи за толкова дълго далеч от Момчил.синът на Симеон Колев

“Да, прибирам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна заради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме. Не можех да се връщам толкова често, колкото си мислех. И той нямаше възможност да идва често. А е на 14 и много му липсвам. Беше много щастлив, когато разбра, че се връщам”, споделя Векилска пред “Галерия”.

Мариана Векилска и Симеон Колев

Преди да замине за Брюксел пък, през топлите месеци, журналистката се отдаде на пътешествия с яхта и разходки в планините. Промяната, която настъпи в живота й след раздялата със Симеон Колев, се оказа всеобхватна.

“В Брюксел се адаптирах прекрасно. Имам и среда, и приятели. Работата ми беше много по-различна от тази в bTV и точно това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи.

Не съм решила как да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, но искам да довърша промяната, която започнах”, добави още Мариана, която засега няма намерение да се връща в bTV, където прекара близо 20 години.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *