img

Меле в градския транспорт, дядо скочи на контрольорка, тя му отвърна (ВИДЕО)

/
/
/
816 Views

Позната история с едни и същи участници отново се разигра в столицата. Спречкване между контрольор и нередовен пътник в градския транспорт доведе до ръкопашна схватка.

Грозната сцена се случва преди минути в автобус №30, който се движи от квартал Обеля до село Балша. На кадри, публикувани във Facebook групата „Забелязано в София“, се вижда как след опит за проверка на възрастен мъж нещата рязко завиват в доста неприятна посока.

На видеото става ясно, че към контрольора пръв посяга нередовният пътник. Дядото хваща ръката на общинската служителка, която се опитва да свърши работата си. Това впоследствие довежда и до ескалация на конфликта. Контрольорката посяга и удря по главата възрастния мъж. Оказва се, че нередовният пътник е с изтекла карта, пише trafficnews.bg.

Впоследствие колега на общинската служителка се намесва, за да не се стигне до по-сериозни разправи.

Реакцията в социалните мрежи обаче е моментална. Контрольорите в градския транспорт са силно мразени от пътниците. Двата лагера воюват непрестанно, а подобни спречквания се случват всеки ден в някъде в София.

Голяма част от коментарите под публикацията са на граждани, които обвиняват контрольорката в превишаване на права. Има и такива, обаче, които я защитават.

Според тях освен права, пътниците в градския транспорт имат и задължения. При неспазването им, очаквано е да следва и глоба. Контрольорите в градския транспорт реално просто вършат работата си, а сблъсък им с подобни хулигани, па макар и на възраст винаги наостря още повече и без това изострените отношения между противниковите лагери.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *