img

Милен Цветков: Не ми се умира между някакви ламарини! ВИДЕО

/
/
/
2593 Views

Цяла България скърби за трагичната загуба на големия журналист Милен Цветков, който загина навръх Великден в нелепа катастрофа. Млад и неадекватен шофьор отне живота на невинен човек, който безспорно имаше още какво да даде на журналистиката. 

Преди броени месеци Цветков даде ексклузивно интервю за своя приятел Даниел Петканов, където двамата открито си говориха за смъртта. Дали пък Милен не е усещал, че земният му път ще приключи по този начин, след като говори за същия сценарии, в какъвто стана участник на вчерашния трагичен ден.

 

„Всички ужасно много се страхуват от смъртта и годините, които се трупат. Не се страхувам от смъртта, стига да не е болезнена. Въпреки че, разсъждавайки върху някои случаи и неща, които съм чел, и в най-ужасяващите моменти имаш приток на адреналин в организма, който сам се обезболява. При всички положения не ми се умира между някакви ламарини“, каза Милен пред Петканов само преди няколко месеца.

Уви, най-големият страх на един човек се превръща в негова съдба. А Милен остави без баща дъщеря от първия си брак и едно седем годишно момче от втория, заради глупостта на един младеж, който гази нагло законите и без съвест си играе с живота на невинните шофьори на пътя.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *