img

Миролюба Бенатова открадна съпруга ми – бащата на двете ни деца, и ме съсипа! – изплака Ралица.

/
/
/
2654 Views

За скандалния любовен триъгълник разказа потърпевшата съпруга Ралица Петрова. Изоставената жена едва тези дни разбрала съвсем случайно, че Миролюба, заради която мъжът й Симеон напуснал семейното огнище, е именно Бенатова.

Известната вече бивша журналистка Миролюба Бенатова е разбила семейство с две деца, разкриха сензационно от ПИК.

От осем месеца бившата журналистка и настояща таксиджийка живее с десет години по-младия си любовник.Ралица се усъмнила, че половинката й има извънбрачна връзка в началото на годината.
“Имахме деветгодишен брак. След Нова година мъжът ми започна да си намира оправдания да отсъства всяка неделя, закъсняваше и след работа. Изнесе се от дома ни през март, след което много пъти искаше развод. Делото ни мина на 24 септември”, разказа напусната съпруга.
Ралица не знаела коя е жената, чиято спалня привлякла мъжа й по-силно, отколкото семейният уют и устои.
“Вчера научих, че тя всъщност е Миролюба Бенатова. Защото моя позната ги е засякла в един от моловете, тя ми каза. Чак тогава направих връзката, понеже бях виждала на телефона му онази известна нейна снимка с фотообектива. На вайбъра му звънеше някакви си Миролюба, но въобще не бях обръщала внимание преди.

Да, наистина “дъното” не е да си шофьор на такси, за мен дъното е да хванеш 10 години по-млад от теб средностатистически мъж, баща на две деца”, шокирана е жената, която остава самотен родител заради съмнителния морал на Бенатова.

Майката била твърдо против двете й момичета – на 6 и 8 години, да се запознават с новата приятелка на баща си – независимо дали тя се казва Миролюба Бенатова или е друга жена. Въпреки молбите й, това се случило.
“Зад гърба ми той няколко пъти ги е водил при въпросната личност. Разбрах, когато един ден с дъщеря ми минавахме покрай блока й и тя ми каза: “Мамо, тук живее Мира”, разказа още възмутената съпруга. – Преди няколко дни пък ги заведе на кино, отново с нея. Те не ми споделиха, но са казали на баба си.
И вчера намерих една снимка на Бенатова от медиите и им я показах: “Деца, вие с тази жена ли ходихте на кино?”. А те: “Да, да това е Мира, тя къде работи, каква е?”.

В момента 35-годишният Симеон, по професия инженер във фирма за производство на трансформатори, живеел с 44-годишната Бенатова и котката й в нейния апартамент. Цялата тази история най-вероятно изобщо не тежи на съвестта на бившата журналистка на Нова тв, която в свое лично интервю от преди три години най-безцеремонно заяви: “Бракът за мен никога не е бил ценност”, възмущава се изоставената съпруга.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *