img

Младоженец намери стара СНИМКА на булката и онемя от изненада

/
/
/
2899 Views

Вярвате ли в съдбата? Понякога в живота се случват наистина невероятни съвпадения и срещи, които не могат да се обяснят по никакъв начин, освен като знак от съдбата! 

Изглежда, че самата тя е събрала тези двама млади хора, които го разбират чак след 16 години… Невероятната им история е от онези, които ни карат да вярваме, че в живота нищо не се случва случайно и срещите ни са предопределени.

Евън Айърс и Брайтин Уотърлийн са женени само от 8 месеца. Един ден, докато търсел кухненските ръкавици, Евън се натъкнал на стара снимка  от детската градина на съпругата си. На нея Брайтин била в компанията на няколко деца.

Евън се изненадал изключително много, когато на стария кадър видял познато лице на момче, седящо до младата му и смееща се съпруга. Малкото русо момче със срамежлива и неловка усмивка се оказал самият той!

Най-удивителното в цялата история е, че през по-голямата част от живота си двамата са живели в различни градове, но именно в тази детска градина съдбата ги е срещнала за първи път.

На снимката Евън и Брайтин са на по 3 годинки. Двамата не се помнят и дори не предполагали, че 16 години по-късно ще бъдат семейство! /jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *