img

Нагъл колоездач лежи на четири седалки във влак и не прави място на майка с бебе (снимка)

/
/
/
793 Views

Снимка на нагъл колоездач, който лежи на четири седалки във влак, докато майка с бебе в количка седи права, взриви социалните мрежи в Нова Зеландия. Велосипедистът се качил в ранния сутрешен влак и се опънал на седалките. На следващата спирка във влака се качила майка с бебе, която обаче трябвало да пътува права в претъпкания вагон, пише LADbible.

Стюарт Доусън, случаен пътник във влака веднага се оплакал на кондуктора. Въпреки молбата да се премести, велосипедистът се ядосал и отказал да се помръдне. Той започнал да обижда служителя във влака. „Той просто помоли колоездача да се премести, но същият отказа и започна да крещи. Кондукторът го предупреди, че ако не направи място на майката с детето, ще трябва да слезе на следващите спирка. Тогава велосипедистът го напсува и продължи да лежи”, разказва очевидецът на скандалната ситуация.

Кондукторът отишъл да попита майката с бебето дали са добре, но тя очевидно изглеждала подразнена от случващото се. От транспортната компания, която управлява линиите в Окланд, заявиха, че са доволни от реакцията на техния служител и че са били информирани за инцидента.

Случката предизвика вълна от критични коментари на възмутени потребители в социалната мрежа.

Източник: Господари на ефира

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *