img

Никос Вертис го е страх да идва в БГ заради Преслава

/
/
/
10589 Views

Гръцката суперзвезда Никос Вертис готви грандиозен концерт у нас през май догодина в „Арена Армеец”. Въпреки очаквания хонорар от четвърт милион евро обаче, талантливият комшия дълго се колебал дали да не отхвърли офертата, защото го било страх от… Преслава, научи ексклузивно Lupa.bg от свои хора сред организаторите.

Сексуалната тигрица, която наскоро стана майка, от години е хвърлила око на красивия гей Никос и толкова агресивно се многократно се е опитвала да го вкара в леглото си, че Вертис е развил истинска страхова невроза. Запознати твърдят, че едно от условията му да направи концерт било нито за момент да не бъде оставян насаме с Преси в едно помещение.

Никос разпуска с другар в гейския рай Миконос

При последния голям концерт на гърка у нас през 2016 г. пайнерската фурия бе сред първите, с които изпълнителят се срещна на българска земя. Цицорестата брюнетка направила всичко по силите си срещата да премине от делова в интимна, но опитът й се оказал несполучлив, тъй като очевидно била незапозната със сексуалната ориентация на Вертис.

Преслава първоначално впечатлила южняка с познания по гръцки език. Нашенката има в репертоара си стотици гръцки песни и поназнайва езика още от времето, когато е пеела в кръчмите в Добрич. Без излишни притеснения,  че прави първата крачка, изпълнителката здраво започнала да преследва Никос с покани за вечери и интимност, от които направо му пламнала главата и още му държи влага. Във фолк средите се шушука, че близо година след като Вертис си заминал, Преси не спряла да му звъни с похотливи оферти в Гърция.

По време на вече близо 20-годишната си кариера гъркът така и не е забелязван с жена, а той обяснява самотността си като отдаденост на професията. Паралелно с това обаче всяко лято Никос може да бъде забелязан в мъжка компания на един от най-популярните и скъпарски острови – Миконос, превърнал се в рай за хомосексуалистите от цяла Европа.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *