img

Отцепват Лозенец заради сватбата на Брендо – кокаиновия крал гледа онлайн от Венецуела брачната церемония на дъщеря си

/
/
/
1181 Views

Остават броени дни до дългочаканата сватба в семейството на сочения за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо. Голямата дъщеря на издирвания с червена бюлетина от Интерпол ъндъграунд бос ще се състои следващия уикенд в курортното селце Лозенец, където Банев притежава петзвездния ризорт Оазис.

Първоначално се появи информация, че Александра ще сключи брак с годеника си в края на миналия месец. Това обаче е било за заблуда на противника, и същинското тържество предстои след дни край морския бряг.

За целта районът около огромния хотелски комплекс и част от самия него ще бъде отцепен. В момента се приемали резервация за туристи само за къщичките в Оазис 2, който бил отделен от основния комплекс.

Очаква се професионално обучени барети да бдят срещу натрапници и неканени гости. Особено по време на ритуала за сключването на гражданския бряг, който щял да бъде изнесен на морския бряг.

По обясними причини Брендо няма да присъствя физически на тържеството, но щял да стане свидетел на щастиета на детето си чрез видео връзка.

Какво помрачи сватбената еуфория на булката в дните преди най-важното „Да“ в живота й, защо Деси Банова се намеси в спора между Деси Тенекеджиева и и душманина й Слави Трифонов, колко пари профука за гръцката си ваканция Антон Хекимян, защо Мая Манолова и Ангел Найденов са разделени и кое е най-новото ВИП-бебе – гледайте сега:

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *