img

Появи се ужасяващо видео от катастрофата с Милен Цветков, джипът-убиец е можел да помете и пешеходци

/
/
/
1374 Views

Сайтът „Флагман.бг“ публикува ексклузивно видео от нелепата катастрофа, при която навръх Великден загина журналистът Милен Цветков.

На кадрите се вижда с каква сила Аудито на Кристиан Николов буквално помита автомобила на Цветков.

Трагедията е можело да бъде доста по-черна. В този момент по пешеходната пътека са минавали пешеходци. Цяло чудо е, че са се разминали с джипа-убиец.

Припомняме, че проба на Кристиан от страна на полицията е дала положителен резултат за канабис и амфетамини. 22-годишният мъж е арестуван още на място

Вижте повече във видеото:

 

КОМЕНТАРИТЕ ОТ ФОРУМА:

На косъм са се разминали …. Този трябва да получи максимална присъда! Въпреки, че и тя не е достатъчна имайки предвид обстоятелствата около инцидента!

За да не се чудят каква е скоростта на аудито убиец – пускат камерата на реална скорост, засичат някакво разстояние в метри чрез гугъл мапс и изчислават за колко секунди го изминава.
Получават скоростта в метри в секунда, умножават по 3.6 и получават реална скорост в км/ч.

Като шофьор, настръхнах от видяното.Винаги сме казвали , че ти да си внимателен , нямаш гаранция и това е факт. Тук имаме 3 автомобила , пометени от един 22 г младеж под наркоза.Аз като зрял човек искам да попитам депутатите , Вие адекватно ли сте предложелни лека мярка . Или както четем и някои от Вас вземат непозволени средства.Нужен е закон и наи строга мярка – без право на шофиране .

УЖАС, ТОЗИ НАРКОМАН ПО ЧУДО НЕ УБИ И ПЕШЕХОДЦИТЕ.
ТРЯБВА 20 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА НАРКОМАНИТЕ-УБИЙЦИ.

Източник: flagman.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *