img

Сватбен маратон в Пловдив на 20 февруари 2020 година

/
/
/
419 Views

Над 18 двойки вече са заявили желанието си да извървят пътя до брачния олтар на магическата дата

Бум на сватби под тепетата се очаква на 20 февруари 2020. Над 18 двойки вече са заявили желанието си да извървят пътя до брачния олтар на тази дата. Свободни места в Централния дом на младоженците вече няма, потвърдиха от ОП „Радостни обреди“, съобщава trafficnews.bg.

Въпреки че е работен ден – четвъртък, 20-и февруари се очертава най-предпочитаният сред датите с повтарящи се цифри тази година. Засега само една двойка е пожелала да си каже „Да” на 2 февруари 2020-а. Други пет ще минат под венчилото на 22 февруари. Бройката съвсем не е окончателна, изтъкват от общинското предприятие, съобщава БЛИЦ.

Много от бъдещите съпрузи се възползваха от последните два работни дни на 2019-а, за да запазят час за сватбата си. Очакват се още записвания през месец януари.

Датите с повтарящи се цифри по правило са сред най-предпочитаните за сключване на граждански брак. Някои нумеролози считат, че повтарянето на 3 или 4 двойки се свързва със сбъдване на най-големите желания. Нужно е обаче да повярваме силно в това, към което се стремим, и да отделяме време, за да го визуализираме. Числото 2 се свързва и с Адам и Ева.

Според езотеричния анализатор Красимир Куртев обаче подходяща дата за брачната церемония може да бъде определена само чрез личностен анализ на двойката.

Астрологът посочи датите, които ще бъдат критични през предстоящата година. Това са 5 януари, периодът между 2 и8 февруари; 12-18 март; 4-5 април; 6-9 май; 2 и 20 юни; 16 юли; 21-22 август; 9-13 септември; 8 октомври; 11 и 22 ноември; 4 и 24 декември.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *