img

Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 април-КОЗИРОГ Добри шансове, СКОРПИОН Вълнения и емоции

/
/
/
313 Views

Овните са в началото на положителни промени, който ще донесе успех, а  Телците стъпват на пътя на развитието. Близнаците са стъпили на стабилни позиции, а Раците мощтно са се устремили към прогреса.

Лъвовете реализират намисленото в състояние на повишена заетост, а за Девите етапът е силно тревожен. За Везните етапът ще е труден, а Скорпионите да действат внимателно. Ситуацията за Стрелците е утежнена, а шансът на Козирозите е променлив. Водолеите действат сполучливо, а Рибите да не разчитат на хитруване. 

ОВЕН

Делови успехи и здравословни притеснения

Целите ви изискват пълноценно да им се отдадете, наполовина свършената работа не е в стила ви. Предстоящият седмичен период е надежден за реализацията ви в много отношения, а най-важната ви задача е да се заемете с укрепването на позициите си. Действате ли активно в това направление, до месец и половина постигнатите резултати ще са блестящи. През делниците ще отстраните пречки. Финансовите ви постижения ще са на ниво. В петък и уикенда ще действате успешно. Поради здравословни проблеми, мнозина от зодията ще са потиснати.

 

ТЕЛЕЦ

Ситуацията изисква висока концентрация

Възползвайте се прагматично от силния период, в който сте сега. Телците очакват положителна развръзка на проблемите си, но без наличието на активни действия в условията на достатъчно стабилна подкрепа, ситуацията едва ли ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за периода категорично подчертават, че късметът е силен и ще подкрепи усилията ви. Петък е напрегнат, но ще е успешен за целите. Уикендът е по-труден и неприятен. Без благоприятният четвъртък делниците, и особено тежката сряда, са мъчителни.

 

БЛИЗНАЦИ

В условията на нестабилност

Динамиката в ежедневието ще внася промени в програмата ви, което може да ви създаде напрежение и повиши стреса. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота им двойнственост.Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за момента наистина трябва да приложите,защото започва важен етапза вашата лична и делова реализация. Петък ще е напрегнат, а в събота мнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на активния и успешен четвъртък, другите делници са напрегнати и създават трудности.

 

РАК

Шанс за делова стабилизация

Гонейки задачите си, по-често ще се чувствате напрегнати и уморени. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и успешно осъществени нови начинания. Астрологичната ви интерпретация за седмицата дава ярки указания за мощен волеви израз, чрез който ще достигнете до реализация на целите си – делови, обществени, политически и пр. Петък е благоприятен, а уикендът – много напрегнат. Проблемите не отстъпват и през делниците, от което най-успешен ще е четвъртък.

 

ЛЪВ

Вярвайте в шанса си

Периодът за вас ще бъде натоварен и твърде изморителен. Особено важно, а според мен и задължително,е да вярвате във шанса и възможностите си, относно постигането на целите в една или друга социална сфера. Отмина една голяма част от етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването на календарния месец. Петък ви носи промени, а уикендът е благоприятен. Понеделник и вторник са по-трудни и напрегнати, а сряда и четвъртък разкриват чудесни възможности.

 

ДЕВА

Отстранете колебанията

Отговорно и с последователни действия ще следвате намеренията си, вслушвайки се най-вече в разума и интуицията си. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия – особено в бизнеса. За сметка на успешният уикенд, петък е нестабилен. Понеделник и четвъртък са хубави, но вторник и сряда – не.

 

ВЕЗНИ

Надеждни възможности

Целите ви са осъществими, но само, ако дадете всичко от себе си. За вас тази седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване на проектите. В личен план шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите инциативи възникват дребни пречки, отстраняването на които ще ви струва извесно време и нерви, но ще ги отстраните без особени затруднения. Петък и събота са доста нервни, и неудобни. Неделя ще е благоприятна. това определение е валидно за всички следващи делници, които ще ви разкрият нови възможности.

 

СКОРПИОН

Вълнения и емоции

Акцентите на седмицата са свързани с материални и професионални занимания. Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат доста напрегнати през периода. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуациите може да се променят твърде динамично и задължително се оказват напредсказуеми поради динамиката. Петък ще е спокоен и уравновесен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати. В следващите делници бъдете по-енергични и напористи.

 

СТРЕЛЕЦ

Засилете самочувствието и се стабилизирайте

Във връзка с нови проекти или необходимости от личен характер ще пристъпите към разкриване на качества и умения, неподозирани до сега. Представителите на Стрелец се намират във важен период от живота си,който недвусмислено дава яснота, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която трябва незабавно да се заемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, за да продължите пътя си напред. Петък, както и уикендът, са успешни, е понеделник е ново начало. Слабият ви ден се оказва вторник, а  през следващите два, развитието е успешно.

 

КОЗИРОГ

Добри шансове

Изпълнени сте с енергия и с желание за работа. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по безспорен начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергиина интензивност. В случая става въпрос не толкова за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, обстоятелства и пр. всекидневни явления, които са предизвикали известни затруднения. Ще ги отстраните. Благоприятен петък и не по-малко успешен уикенд. Делниците, без четвъртък, носят повече напрежение и нервност.

 

ВОДОЛЕЙ

В етап на възраждане

Мотивирани сте да работите още по-усърдно, за да постигнете максимума при изпълнението на конкретна задача, та дори и това да ви лиши от други възможности. Като изключим семейните неприятности, които при някаи от Водолеите ще приключат след развод, новия седмичен период определено ще свали доста тежести от раменете ви. Започва благодатен период на развитие, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителни възможности за лична стабилизация. Петък и уикендът не блестят, но съвсем не са лоши. Понеделник и вторник носят доста напрежение, а следващите дни са успешни.

 

РИБИ

Решавате проблемите си

Затруднени отношения с представители на администрацията ще ви накарат да потърсите допълнителни начини за справяне със ситуацията. Периодът за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък и събота ще ви радват със сполука. Неделя е нервна, а понеделник и вторник са напрегнати. Следващите са по-добри но са нервни.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *