img

Татусите на Сузанита застрашават живота й

/
/
/
1282 Views

Да се подлагаш на евтини манипулации, които могат да навредят на здравето ти, не е най-разумното решение и Сузанита скоро ще го разбере, предупреждават тийн изпълнителката в мрежата.

Дъщерята на музиканта Орхан Мурад посещава ъндърграунд студиа за татуировки, а от резултатите е видно, че не са особено качествени, забелязаха експерти в този занаят, пише „Галерия“.

16-годишната звезда се подлага на изключително голяма опасност, но изглежда няма кой да я предупреди за възможните последствия, категорични са те. Има доста сериозни заболявания, с които може да бъде заразена, ако подценява рисковете.

„Явно момчетата се учат на нея, ползват я за модел, за да трупат опит“, твърдят разбирачите.

Татусите на Сузанита са често обсъждани в онлайн пространството, защото са грозни и отблъскващи, каквото е всеобщото мнение. Тя обаче сама е стигнала до идеята да изрисува тялото си по този начин.

Преди време баща й Орхан изрази отношението си по въпроса и твърди, че е бил против намеренията й, но Сузанита не го е послушала. Тя стартира с дискретни надписи с имената на родителите си на ръката, а впоследствие се вманиачи и се нашари с половин ръкав татуси.

Източник: Марица

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *