img

СНИМКАТА на “тримата крале” ли бе последната капка, накарала Хари да избяга?

/
/
/
534 Views

Портрет на “минимизирана” версия на британското кралско семейство, който бе сякаш разпространен, за да отбележи началото на новото десетилетие, ли бе последната капка в чашата на търпението на принц Хари и Меган Маркъл, довела до решението им да се откажат от титлите си. 

Снимката на кралицата, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и шестгодишния принц Джордж е направена в тронната зала на Бъкингамския дворец на 18 декември, докато херцогът и херцогинята на Съсекс бяха на почивка в Канада.

Кралският кореспондент на ITV Крис Шип описа как портретът може да е бил приет с негативни чувства от Съсексови година, в която някога неразделният братя продължиха да се отдалечават един от друг, а Меган призна, че ѝ е трудно да води кралски живот.

“Снимката, която разпространи Бъкингамският дворец, бе по случай началото на новото десетилетие. На нея са кралицата и тримата бъдещи крале – имаше и малко тяхно видео с Коледния пудинг.

Не казвам, че те отцепват Хари и Меган, защото бруталният факт е, че Хари никога не е бил част от тази линия на онаследяване, а че по-скоро това е старт на ново десетилетие, в което кралското семейство ще се фокусира предимно върху бъдещето – кралицата и тримата ѝ наследници”

На снимката кралицата стои най-отпред в бяла рокля със синя брошка, държейки в ръце любимата си дамска чанта; Джордж е в дълги панталони и бяла риза; Чарлз е в костюм на ресни в морско синьо, а Уилям стои до баща си, сина си и баба си, усмихвайки се в тъмен костюм и синя вратовръзка.

Това е едва втората снимка, разпространена от кралския двор, на която Нейно Величество и тримата й синове позират заедно.

Първата бе разпространена през април 2016 година по случай 90-ия рожден ден на кралицата. Тя бе принтирана на паметни марки.

Подобна “минимизирана” снимка на кралското семейство бе представена по време на коледната реч на кралицата миналата година на фона на слухове, че Чарлз е искал да намали броя на “работещите членове на кралското семейство”.

Миналата година херцогът на Йорк се отказа от публичния живот след катастрофалното си интервю пред Би Би Си, в което той се опита да обясни връзките си със скандалния педофил Джефри Ъптсейн.

Източник: БЛИЦ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *