img

Телевизията на Слави по-охранявана от бункер на ВИС-2

/
/
/
1210 Views

Слави Трифонов обърна телевизията си “Седми осми” в мафиотски бункер, който се охранява по-мощно от щаб на колумбийски наркокартел.
Пиле не може да прехвръкне покрай сградата, където се помещава новата медия на Дългия, пише ПИК.

Половин час преди да пристигне водещият, по двама яки охранители, оборудвани със слушалки, излизат на оглед в района. Проверяват всяка кола, ослушват се, снимат и оглеждат и пътниците.

“Все едно теренът им е бащиния и частна собственост. Тук са паркинги на две кооперации, а заради тях не може човек да се прибере спокойно. Все едно е военно положение”, жалват се и местни граждани, стреснати от мутрите на Дългия.

След като охранителите се уверяват, че периметърът е “чист”, двамата като кучета застават от двете страни на сградата в очакване на господаря си.

“Спасителят на нацията” и новоизлюпен партиец Трифонов се задава с кортеж от два огромни джипа, тъпкани с мутри със слушалки. Досущ като наркобарон и като приятелчетата си от ВИС-2, той не си показва носа навън, а директно се шмугва в специален безистен, където няма открита видимост.

Дългия се е приютил в бившата сграда на фалиралата телевизия ТВ7 на банкера беглец Цветан Василев.

Като мутри от зората на прехода се придвижват и хората му. Сценаристът на Трифонов Иво Сиромахов кара лъскав джип за 200 бона, от който едва слиза заради ниския си ръст.

Още по-скъп е и джипът на рапъра Криско. Певецът, който подкрепи кампанията на Мая Манолова и е една от топлите връзки между Слави и нея, яха мощен джип “Мерцедес” за четвърт милион.

Източник: flagman

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *