img

ТОП избор на таблет за подарък до 100 лева!

/
/
/
755 Views

Представяме Ви изключително изгодния седем инчов многофункционален таблет с операционна система Android, който може да бъде Ваш само срещу скромните 100 лева.

Таблетът разполага с всичко необходимо, за да задоволи дори най-претенциозните и взискателни хора на тема „мобилни устройства“. За разлика от повечето таблети от същия ценови клас, този модел разполага с капацитивен екран. Това ще рече, че т.нар. „тъч скрийн“ е много по-чувствителен и реагира дори на най-лекото докосване сравнение с останалите таблети с резистивен дисплей. Освен това този модел има вграден G сензор и поддържа възпроизвеждането на 3D игри, което е голяма рядкост за таблетите от неговия клас.

Максималната резолюция на екрана е 800х480, но това не означава, че не може да гледате HD клипчета и филми на таблета си. Напротив, този модел възпроизвежда без никакви проблеми HD 1080p видео, независимо от неговия формат. Като стана дума за изображения, то няма как да подминем и факта, че таблета разполага с цели ДВЕ вградени камери – отпред и отзад, които ще Ви позволят да провеждате видео разговори по скайп или да снимате всичко, което пожелаете.

Благодарение на мощния WI-FI приемник ще можете светкавично бързо да качите снимките, които сте направили в Инстаграм или Фейсбук и да ги споделите с Вашите приятели. В случай, че около Вас няма WI-FI интернет, то не се притеснявайте. Таблетът разполага с изход за 3G интернет, който ще Ви позволи да бъдете постоянно онлайн от всяка една точка на света, независимо къде се намирате.

Колкото до хардуера на таблета, то характеристиките му са съвсем нормални и няма нищо кой знае колко впечатляващо. Този модел разполага с 512 мб RAM, 1,2 Ghz процесор и 4 GB вградена памет, на която може да си сваляте всякакви приложения, игри, филми, музика, видеоклипове, документи, е-книги и всякакви други файлове. Честно казано 4 GB са прекалено малко място и бързо-бързо ще го запълните. Това обаче, не бива да Ви притеснява. Таблетът има специален слот, който поддържа карти с памет до 32 GB, които ще Ви бъдат предостатъчни, за да свалите абсолютно всички приложения и игри от Android Market-а. За сведение там има повече от 1 000 000 милиона приложения, повечето от тях напълно безплатни!

Таблетът работи с операционна система Android 4.04 изцяло преведен на БЪЛГАРСКИ език, което допълнително ще улесни работата Ви с устройството. Всъщност няма нищо сложно и след първоначалното стъписване и ровичкане в менюто, бързо ще схванете за какво иде реч и няма за какво да се притеснявате.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *