img

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

/
/
/
418 Views

Жителката на Манчестър, Шими Мунши, в детството често била обект на подигравки от връстници, които се шегували че момичето изглеждаше много по-младо от годините си. Сега вече не се смеят, а завиждат на жената.

Ако погледнете снимките на Шими, е трудно да повярвате, че това е възрастна дама, която всъщност е на 42 години. Жената изглежда най-много на 25 години. При това, тя не си е правила никакви пластични операции.

 

Шими казва, че често я бъркат с приятелката на собствения ѝ син, който сега е на 21 години. А до неотдавна учителите в училището недоволствали си от факта, че вместо майката на Амин сестра му идва на родителски срещи.

 

В същото време самата Шими твърди, че не прави нищо особено, за да прилича на младо момиче. Жената казва, че „престанала да остарява” след раждането на сина си. Шими родила Амин на 21 години без съпруг, ставайки самотна майка. Нямала време за нищо, и била в състояние на постоянен стрес. Но вместо някои здравословни проблеми, които е можел да ѝ причини този начин на живот, Шими получила „вечна младост“.

Трябва да се отбележи, че жената се отнася към външността си съвсем спокойно, не смята за красавица и не хвърля луди пари за козметика. Тя почиства лицето си само с помощта на мокри кърпички, а кремове купува само при акции в супермаркетите.

Шими вярва, че наследствеността е „виновна“ за тайната на младостта ѝ: родителите на жената също изглеждат много по-млади от годините си.  Тя обаче посочва, че води здравословен начин на живот: не пуши, не употребява алкохол и пие много вода./jenata.blitz.bg 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *