img

5-годишен раздаде кокаина на баща си в детската градина

/
/
/
531 Views

Полицията в американския град Холиок, щата Масачузетс е задържала мъж, чийто 5-годишен син отишъл в детската градина с чанта, пълна с кокаин, пишат американските медии.

Детето открило кашони със стикери на Спайдърмен, които били пълни с бял прах. То решило да пробва веществото и не след дълго наистина се почувствало като супергероя.

Именно това го подтикнало да сподели с другарчетата си в детската градина откритото съкровище. Така и те като него щели да се превърнат в супергерои и да получат суперсили.

5-годишен раздаде кокаина на баща си в детската градина

В училището детето разказало на учителите, че у дома е опитало вкусен прах, който го накарал да се чувства като спайдърмен. Когато проверили раницата му, те намерили пакет с бял прах и незабавно уведомили директорката на учебното заведение. Тя на свой ред незабавно се обадила в полицията и на спешна помощ.

Медиците пристигнали в училището, за да прегледат децата, като детето, донесло кокаина е било хоспитализирано “за всеки случай”, се казва в официалното съобщение, изпратено от училищните власти до медиите.

Служителите на реда пък незабавно посетили дома на 5-годишното момче. Със заповед за обиск те претърсили къщата и открили още 38 торби с кокаин и 70 торби с хероин, като всички били опаковани и скрити в кашони.

Върху по-голямата част от пакетите били сложени стикери на Спайдърмен, което, според разследващите, е било причината детето да опита от наркотиците и да се помисли за супергерой.

29-годишният Бени Гарсия, бащата на детето, е бил задържан без право на гаранция до съдебния процес. Срещу двамата родители са повдигнати обвинения за притежание и разпространение на наркотици, както и за застрашаване живота на дете.

5-годишен раздаде кокаина на баща си в детската градина

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *